Inloggen


Account aanmaken > Wachtwoord vergeten >

Proeverijen / Tastings

  Agenda

  Eerdere proeverijen

  Chabrol wijnproeverijen

  Alles is mogelijk in de proefkelder op de Haarlemmerstraat of aan de proeftafel op de Overtoom in Amsterdam!

  Chabrol Wines organiseert regelmatig wijnproeverijen op diverse locaties met verschillende thema´s. Dit is voor ons niet alleen een mogelijkheid om onze wijnen te laten proeven maar ook om onze kennis over- en liefde voor wijn te delen met u. Data en informatie over deze proeverijen kunt u vinden op deze pagina. Wij kunnen u ook op de hoogte houden van wijnproeverijen via Facebook of meld u aan voor onze nieuwsbrief! Naast de wijnproeverijen die wij zelf organiseren, kunt u ook kiezen voor een wijnproeverij op maat en/of een wijnproeverij op locatie.

  Proeverij Amsterdam

   

  Wijnproeverij op maat

  In overleg met u organiseren wij alle denkbare wijnproeverijen. Deze worden altijd verzorgd door een van onze eigen sprekers en uiteraard begeleidt door bijpassende hapjes. Van tevoren bepalen we gezamelijk wat het gewenste thema is. Dit kan een bepaald gebied zijn, een specifieke druif, de oude versus de nieuwe wereld, een champagneproeverij of een roséproeverij. Kortom, alles wat u maar kunt bedenken!

  De kosten bedragen € 35,- per persoon met een minimum bedrag van € 350,-. Op de Overtoom is ruimte voor maximaal 14 deelnemers. Op de Haarlemmerstraat is het maximum aantal 21 deelnemers. Daarnaast kunnen wij op vrijwel elke locatie in Nederland een wijnproeverij verzorgen!

  Voor inschrijvingen en informatie over wijnproeverijen op de Haarlemmerstraat:

  T: 020-622 27 81

  E: info(at)chabrolwines.com

  Locatie: Haarlemmerstraat 7, Amsterdam

  Maximaal aantal deelnemers: 21

  Voor inschrijvingen en informatie over wijnproeverijen op de Overtoom:

  T: 020- 820 22 96

  E: overtoom(at)chabrolwines.com

  Locatie: Overtoom 444, Amsterdam

  Maximaal aantal deelnemers: 14