Inloggen


Account aanmaken > Wachtwoord vergeten >

Team

  Rex Neve
  Rex Neve

  Rex Neve
  Eigenaar
  rex@chabrolwines.com

  Rex Neve studeerde oenologie in Bordeaux en deed zijn wijnkennis dus op bij de bron! Daarnaast werkte hij in gerenommeerde horecazaken. Als rasechte wijnliefhebber én non-conformist ontregelde een jonge Rex op zijn fluoriscerende gympen de gevestigde wijnorde. In 1991 toverde hij een verlopen slijterij in de Haarlemmerstraat om tot een stijlvolle wijnwinkel. Met een neus voor topkwaliteit, tomeloze passie en de nodige bravoure importeert Rex Nevel grappa, cognac en natuurlijk voornamelijk wijn! Na ruim 28 jaar is Chabrol nog steeds toonaangevend en staat ook Rex nog lang niet stil. In 2009 opende hij een tweede Chabrol op de Overtoom en was mede-oprichter van Bistrot Neuf.

  Pia Spierings
  Pia Spierings

  Pia Spierings
  Mede-eigenaresse Chabrol Overtoom
  pia@chabrolwines.com

  Pia Spierings werkt sinds najaar 2009 bij Chabrol Wines. Op haar achttiende ontdekte ze haar passie wijn en begon met WSET Level 2. Na een paar jaar genoten te hebben van het Amsterdamse studentenleven pakte ze de draad in de wijn weer op. Ze vertrok met WSET Level 3 op zak naar Berlijn om daar een jaar voor Jacques Weindepot te werken. Toen Pia het aanbod kreeg om in Amsterdam een tweede Chabrol te openen, was de keuze om terug te keren naar Nederland snel gemaakt. Inmiddels is ze in de winkel op de Overtoom manager én mede-eigenaar en is ze begonnen met WSET Level 4! Wellicht is het haar Duitse bloed, maar fan van wijn uit 'Die Heimat' is ze zeker! Daarnaast zijn Elzas, Loire en rode Bourgogne haar favorieten. Maar voor Pia geldt vooral: "Elke goed gemaakte wijn heeft zijn perfecte moment".

  Pia´s favoriete wijn

  per fles € 63,48
  vanaf 6 flessen € 60,26
  x

  Het gewenste aantal producten is momenteel niet beschikbaar.

  U kunt op dit moment maximaal exemplaren van dit product bestellen.
  Zou u graag meer willen bestellen? Klik dan hier om te informeren naar de levertijd.
  Justin Bultman
  Justin Bultman

  Justin Bultman
  Manager Chabrol Haarlemmerstraat
  justin@chabrolwines.com

  Justin Bultman werkt sinds mei 2014 bij Chabrol Wines. Goed eten en drinken is Justin met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan wilde Justin iets met eten en drinken doen. En zo geschiedde! Na de koksopleiding, volgde de middelbare hotelschool. Na de Hotelschool volgde Justin de studie commerciele economie in Utrecht. Tijdens deze studie kwam hij er achter dat hij geboren was voor de gastronomie, en heeft sindsdien diverse functies bekleed binnen Horecabedrijven. Na 3 jaar als sommelier te hebben gewerkt, was het tijd om zijn eigen wijn-en proeflokaal in Utrecht te openen. Aan de Oude Gracht volgde vele mensen proeverijen en kochten daar hun bio-, biodynamische of natuurwijnen. Na een prachtig en leerzaam jaar is besloten om de deur te sluiten. Hij heeft Utrecht ingewisseld voor Amsterdam en is nu te vinden bij Chabrol op de Haarlemmerstraat. Eind 2016 heeft Justin de studie WSET level 3 Advanced afgerond.

  Justin´s favoriete wijn

  per fles € 17,11
  vanaf 6 flessen € 16,24
  x

  Het gewenste aantal producten is momenteel niet beschikbaar.

  U kunt op dit moment maximaal exemplaren van dit product bestellen.
  Zou u graag meer willen bestellen? Klik dan hier om te informeren naar de levertijd.
  Casper van Tartwijk
  Casper van Tartwijk

  Casper van Tartwijk
  Assistent manager
  casper@chabrolwines.com

  Casper van Tartwijk is sinds 1 februari 2018 de assistent manager van Chabrol Haarlemmerstraat. Na jarenlange ervaring in de horeca bij o.a. La Oliva, Bistrot Neuf en de Scheepskameel wilde hij graag nog inhoudelijker met wijn bezig zijn en voor de grap eens overdag werken. Niet dat het werk bij Chabrol niet altijd doorgaat, maar de intentie is er wel.

   

  Casper verzorgt ook proeverijen voor Chabrol, dus kijk vooral in de agenda wanneer je naar zijn kennis en liefde voor wijn kan luisteren. Met een speciale plek in zijn hart voor Duits wit en Spaans rood, kijkt Casper het liefst naar Europa voor goede wijn.

  De huidige favoriet van 'Herr Bocksbeutel in het Chabrol assortiment is de Innere Leiste Riesling van Weingut Am Stein.

   

  Vinologenopleiding in afronding.

  Caspers favoriete wijn

  per fles € 44,75
  vanaf 6 flessen € 42,47

  Dit product is momenteel beperkt voorradig.

  Klik hier om te informeren naar de levertijd.
  Janneke van der Leer
  Janneke van der Leer

  Janneke van der Leer
  Horeca & Proeverijen
  janneke@chabrolwines.com

  Via een master geschiedenis, manus van alles voor diverse horeca is Janneke in oktober 2016 bij Chabrol terecht gekomen. Ze was al langer fan en trouwe klant van Chabrol. Haar interesse in wijn werd jong aangewakkerd door haar opa en oma die een heerlijk bourgondisch leven leidden in de Dordogne. Die cultuur van hard werken op het land en genieten met altijd een mooie wijn tijdens lunch én diner sprak tot haar verbeelding. De oorsprong van culturen begrijpen werd één van haar redenen om geschiedenis te gaan studeren. Aan de Universiteit van Amsterdam leerde ze over de overlevering van tradities en gebruiken, maar één ding bleef onverklaard; de magie van wijn. Daarom ging ze wekelijks naar de mannen van Chabrol Haarlemmerstraat om te luisteren naar hun verhalen.

   

  Voor Chabrol is ze het contact voor horeca, adviseert ze over de wijnkaart, leidt ze personeel op en organiseert ze wijnmaker evenementen. Ook reist ze veel om nieuwe wijnmakers te ontmoeten en Chabrol's wijnmakers een hand te helpen in wijngaard & kelder. In bezit van WSET3. Fan de Chenin en Ajax.

   

  Janneke´s favoriete wijn

  per fles € 16,25
  vanaf 6 flessen € 15,43
  x

  Het gewenste aantal producten is momenteel niet beschikbaar.

  U kunt op dit moment maximaal exemplaren van dit product bestellen.
  Zou u graag meer willen bestellen? Klik dan hier om te informeren naar de levertijd.
  Erik Dijkstra
  Erik Dijkstra

  Erik Dijkstra
  Sales & Advies

  Erik Dijkstra werkt al meer dan negen jaar bij Chabrol Wines in de Haarlemmerstraat en is daarmee niet meer weg te denken uit het assortiment van de winkel! Hij doorliep in een ver verleden Hotelschool de Kogge en werkt naast zijn parttime baan bij Chabrol als interieurontwerper en als importeur van Italiaanse salumi. Aan dat laatste dankt Erik zijn faam als “Worstenkoning”. Zijn verrukkelijke Italiaanse vleeswaren worden regelmatig ingezet bij onze wijnproeverijen en ook zijn ervaring als interieurontwerper wordt bij Chabrol graag benut! Erik heeft een grote passie voor wijn en is een uitstekend adviseur. Zelf drinkt hij graag rode Rhône, witte Elzas en bubbels uit Franciacorta.

  Eriks favoriete wijn

  per fles € 14,91
  vanaf 6 flessen € 14,14

  Dit product is momenteel beperkt voorradig.

  Klik hier om te informeren naar de levertijd.
  Jawed Sheikh
  Jawed Sheikh

  Jawed Sheikh
  ICT Consultant
  jawed@mmix-consult.nl

  Jawed Sheikh is als ICT-consultant werkzaam voor Chabrol Wines sinds 2008. Hij studeerde Accountancy aan de Hogeschool voor Economische Studies Amsterdam en was onder andere project manager voor softwarebedrijven als McNolia en GMT. Ook  was hij oprichter en mede-eigenaar van DistriTeam BVBA in Antwerpen. In maart 2009 startte hij zijn eigen bedrijf MMIX Consult en daarmee richt hij zich nu op advisering, implementatie en procesmanagement op ICT-gebied, voornamelijk voor retail en horeca.  Jawed heeft geen wijngerelateerde achtergrond, maar “vindt het gewoon erg lekker” en is bij Chabrol dus helemaal op zijn plaats. Hij is doorgaans op maandag in de Haarlemmerstraat complexe, maar vooral leuke dingen aan het implementeren of oplossen en neemt dan na afloop steevast een lekker flesje wijn mee naar huis. Jawed is groot liefhebber van Italiaanse wijnen en van Riesling.