Inloggen


Account aanmaken > Wachtwoord vergeten >

FAQ´s

  FAQ


  1. Voeg de gewenste artikelen in het wijnmandje via de bestelknop

  2. Klik vervolgens op je winkelmandje en klik op “reken af”

  3. U kunt nu direct afrekenen of (indien u dit nog niet gedaan heeft) inloggen met uw account. Wanneer u een account heeft en ingelogged bent krijgt u de vasteklanten korting. U kunt nu ook alsnog een account aanmaken bij 'Mijn Chabrol'.

  4. Geef vervolgens aan naar welk adres uw bestelling moet worden verzonden en druk op “doorgaan”

  5. U kunt nu uw bestelling en het bezorgadres controleren. U kunt hier de algemene voorwaarden nalezen. Ook kunt u hier eventueel uw kortingscode invoeren. Druk nu op "afrekenen". 

  6. Kies een betaalmethode en druk op “ok”

  7. Zodra de betaling is afgerond krijgt u een bevestigings e-mail en zullen wij de bestelling binnen 2-3 dagen bij u afleveren.

  Zodra u inlogt met uw Mijn Chabrol account kunt u bij “mijn bestellingen” uw bestelhistorie bekijken.

  Zodra de bestelling succesvol is afgerond krijgt u binnen enkele minuten een bevestigings e-mail. Als u geen bevestigings e-mail hebt ontvangen, zou het kunnen dat deze door uw e-mailinstellingen in uw ongewenste postvak is beland.

  Mocht u nog steeds geen bevestigings e-mail hebben ontvangen, log dan in met uw Mijn Chabrol account en ga naar “mijn bestellingen”. Controleer of daar uw bestelling staat.

  Staat uw bestelling niet in de lijst?

  Neem dan telefonisch contact met ons op via 020-6222781.

  Omdat we uw bestelling zo snel mogelijk bij u willen afleveren, brengen wij direct het logistieke proces op gang. Mocht u toch uw bestelling willen wijzigen, zullen we altijd ons best doen om dat te regelen.

  Het kan voorkomen dat de wijnen ons magazijn al uit zijn, waardoor de bestelling helaas niet meer gewijzigd kan worden.

  Als u uw bestelling wilt wijzigen, kunt u contact met ons opnemen via 020-6222781. Dan kunnen we meteen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

  Je kan in onze webshop betalen met iDEAL en creditcard (VISA, American Expres en Mastercard). Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij Chabrol Wines afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw eigen internetbankierprogramma van uw bank bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich dus niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. iDEAL is nu al het meest gebruikte online betaalmiddel in Nederland.

  Online betalen met iDEAL is:

  - Eenvoudiger

  - Veiliger

  - Volledig betrouwbaar

  Deelnemende banken: ABN AMRO, Fortis, ING bank, Postbank, Rabobank en SNS bank.

  Door rechts bovenin de pagina op 'Mijn Chabrol' en vervolgens op 'account aanmaken' te klikken komt u op de inschrijfpagina van Mijn Chabrol. Vul vervolgens uw naam, achternaam, e-mailadres en wachtwoord in en u bent in het bezit van een persoonlijke 'Mijn Chabrol' pagina. Op deze pagina kunt u uw persoonlijke gegevens bijwerken en bestellingen terugzien. Bij het afrekenen hoeft u nooit meer al uw gegevens in te vullen. Bovendien krijgt u als geregistreerde klant een vaste klantenkorting.

  Als u uw wachtwoord vergeten bent hoeft u alleen op 'Mijn Chabrol' en dan op ´wachtwoord vergeten´ te klikken en het e-mailadres dat correspondeert met uw wachtwoord in te voeren. Wij zorgen ervoor dat het juiste wachtwoord gelijk naar u toegestuurd wordt.

  Door in te loggen met uw ´Mijn Chabrol´ account en te klikken op 'mijn profiel' komt u op uw persoonlijke pagina terecht. Op uw persoonlijke pagina kunt u ten alle tijden uw persoonlijke gegevens veranderen. Uw nieuwe gegevens worden automatisch opgeslagen en u krijgt ter bevestiging een e-mail toegestuurd.

  Als u een zakelijke klant bent en u betaalt liever via een factuur op het adres van het desbetreffende bedrijf dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact zoeken. Ook als u grotere aantallen wilt bestellen of u heeft interesse in een zakelijke relatie voor langere termijn kunt u altijd contact opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-6222781 of mailen naar info@chabrolwines.com.

  Wij verzenden al onze bestellingen met DPD en streven er naar deze binnen 2-3 dagen bij het door u opgegeven adres af te leveren. Mocht dit niet lukken dan wordt er contact met u opgenomen.

  Als de geleverde bestelling na openen niet blijkt te kloppen kunt u het best gelijk even telefonisch contact zoeken via 020-6222781. Wij overleggen met u wat er niet klopt en kijken dit na in ons systeem. Mocht het inderdaad zo zijn dat het niet klopt dan zullen wij de bestelling zo spoedig mogelijk in orde maken, uiteraard zijn bijkomende kosten voor onze rekening.

  Chabrol Wines bezorgt de bestelling binnen 2-3 dagen door heel Nederland met DPD. Wilt u een bestelling naar het buitenland laten verzenden? Neem dan contact met ons op via webshop@chabrolwines.com of 020-6222781.

  Voor de verzending vragen wij een bijdrage van €10,00 in de bezorgkosten. Bestel je 12 flessen of meer binnen de ring van Amsterdam dan wordt de gehele bestelling kosteloos bij het door jou opgegeven adres afgeleverd. Klik hier voor een overzicht van de postcodes die wij 'binnen de ring' rekenen. Bij een bestelling van €250,- of meer is bezorging in heel Nederland gratis.

  Als je een specifieke vraag over een wijn hebt en deze wordt niet beantwoord op de website dan staan wij 7 dagen per week voor je klaar op je vragen telefonisch te beantwoorden. Neem dan contact op via info@chabrolwines.com of 020-6222781. Wij kunnen je van advies voorzien over de wijnen, eten dat er bij past, koken en alles dat hiermee te maken.